Over ons

Domus Vastgoedontwikkeling

Domus Vastgoedontwikkeling is een onafhankelijke vastgoedontwikkelaar. Vanuit ons kantoor in Baarn ontwikkelen wij vastgoedprojecten, voornamelijk in het midden van het land. Naast het ontwikkelen van nieuwbouwprojecten zijn wij gespecialiseerd in het herontwikkelen van bestaand vastgoed (van werken of winkelen naar wonen).

Why

De wereld om ons heen verandert sneller dan de vastgoedontwikkeling kan bijhouden. De noodzaak voor woningbouw is overduidelijk, waarbij het vaak de wens is om snel en veel te bouwen. Wij vinden het belangrijk om bij elk project stil te staan bij een optimale ontwikkeling. Voor ons houdt dat in dat wij meerwaarde creëren voor de omgeving, dat wij de schoonheid van architectuur tot uiting laten komen en dat we beseffen dat we nú moeten werken aan een duurzame toekomst. Deze drie zienswijzen gebruiken wij als leidraad voor het ontwikkelen van toekomstbestendig vastgoed.

Missie

Domus is een projectontwikkelaar met meer dan 40 jaar ervaring in het vak. Wij houden van binnenstedelijke en complexe projecten en gaan deze niet uit de weg. Hier liggen de kansen. Het gaat hierbij niet om ons, maar om de omgeving. Wij willen gebouwen en gebieden (her)ontwikkelen die echt bijdragen aan een betere leefomgeving. Wij kunnen dit niet alleen en nemen daarom altijd betrokken partijen mee bij de ontwikkeling, om het ‘klimaat’ van omgeving optimaal te maken. Bij de ontwikkeling wordt veel aandacht besteedt aan de architectuur door dit goed in te passen in de omgeving en het esthetisch naar een zo hoog mogelijk niveau te tillen. Bij zowel nieuwbouw als herontwikkeling, brengen wij in kaart welke mogelijkheden er zijn om gebouwen en gebieden zo duurzaam mogelijk in te richten. Zo spelen wij met onze vastgoedontwikkeling in op de veranderende wereld.

Met 40 jaar ervaring kijken we uit naar de toekomst.

Ton Dekkers

ontwikkelingsmanager t.dekkers@domus.info 036 533 52 00

Stephan Bon

directeur info@domus.info 036 533 52 00

Ons Vast Goed Team