Contact

Domus Vastgoedontwikkeling

Domus Vastgoedontwikkeling is een onafhankelijke vastgoedontwikkelaar. Ons kantoor bevindt zich in Almere. Vanuit deze plaats ontwikkelen wij vastgoedprojecten in voornamelijk het midden van het land.

Vanaf de A1:

Neem de afslag A6 Groningen Lelystad Almere. Houdt bij knooppunt Gooimeer rechts aan: A6 ring Almere. Neem de afslag S101 om de Hogering (N702) op te gaan (Almere Muziekwijk/Almere Literatuurwijk). Neem afslag Muziekwijk / Noorderplassen /crematorium. Neem bij de 1e rotonde de 2e afrit, bij de 2e rotonde de 1e afrit en bij de 3e rotonde weer de 1e afrit. Ga bij de verkeerslichten linksaf en daarna meteen de 1e straat links. Ga linksaf de parkeerplaats op. Op de parkeerplaats links aanhouden.

Vanaf de A27:

Neem de afslag A6 Amsterdam Almere en meteen de afrit S104 Nobelhorst. Aan het einde van de afrit gaat u linksaf de Tussenring (N703) op. Ga na 4 km rechtsaf de Hogering (N702) richting Amsterdam op. Neem de afslag Muziekwijk / Noorderplassen/ crematorium. Neem op de 1e rotonde de 2e afrit en bij de 2e rotonde de 1e afrit. Ga bij de verkeerslichten linksaf en daarna meteen de 1e straat links. Ga linksaf de parkeerplaats op. Op de parkeerplaats links aanhouden.

Bezoekadres:

Razeil 9
1319 EA Almere
Tel: 036-5335200
almere@domus.info